La pel·lícula "Heavies tendres" guanya el festival internacional de cinema de Montreal

"Heavies tendres" de Juanjo Sáez, una producció de La productora de Juanjo Sáez i 3Cat amb l'ajuda de l'ICEC, de CREA i de Triodos, guanya el festival internacional de cinema de Montreal com a millor pel·lícula d'animació.

La pel·lícula, que és l'adaptació cinematogràfica de la sèrie que es va emetre al 33, continuarà el seu exitós recorregut per festivals internacionals durant els següents mesos i tindrà la seva première nacional al Festival de Sitges el dia 7 d'octubre dins de la secció Anima't.

"Heavies Tendres" de Juanjo Sáez, una producció de La productora de Juanjo Sáez i 3Cat amb l'ajuda de l'ICEC, de CREA i de Triodos, guanya el festival internacional de cinema de Montreal com a millor pel·lícula d'animació.

L'animació de Juanjo Sáez es va estrenar mundialment al Festival Internacional de Cinema d'Animació d'Annecy, un fet insòlit i sense precedent que molt poques pel·lícules del nostre país han pogut tenir. La pel·lícula continuarà el seu exitós recorregut per festivals internacionals durant els següents mesos. El Festival de Cinema Raindance que celebra la 31a edició a Londres del 25 d'octubre al 4 de novembre, acollirà també la seva projecció. La première nacional tindrà lloc al festival de Sitges el dia 7 d'octubre dintre de la secció Anima't.

El 33 va emetre, al 2018, la sèrie "Heavies tendres" que s'inspirava en la pròpia adolescència de l'artista, a partir de les seves vivències familiars al barri de la Sagrera, en una Barcelona preolímpica. La pel·lícula és una versió adaptada al format cinematogràfic d'aquesta sèrie.

Les sèries de Juanjo Sáez "Arròs covat" i "Heavies tendres" es troben disponibles a TV3 a la carta. La seva nova sèrie "Roni", que clausurarà el Serielizados Fest amb una projecció el 21 octubre, s'estrenarà a principis de novembre a la nova plataforma de 3Cat.

tv3.cat/heaviestendres

Anar al contingut