La pel·lícula "Els dies que vindran", amb participació de TV3, s'estrena als cinemes

"Els dies que vindran", la nova pel·lícula de Carlos Marques-Marcet, que compta amb la participació de TV3, s'estrena demà a les sales de cinema

Demà s'estrena als cinemes "Els dies que vindran", la nova pel·lícula de Carlos Marques-Marcet, protagonitzada per Maria Rodríguez Soto i David Verdaguer, i que compta amb la participació de TV3.

Sinopsi

La Vir (María Rodríguez) i el Lluís (David Verdaguer) fa només un any que surten junts, quan descobreixen que estan "embarassats". Durant nou mesos se seguirà l'aventura d'aquesta jove parella barcelonina, el gir enorme que farà la seva vida, les pors i alegries, les seves expectatives i realitats, que durant l'embaràs creixen.

El llargmetratge, protagonitzat per David Verdaguer i María Rodríguez Soto, presenta un relat minuciós d'aquests nou mesos utilitzant l'embaràs real de la parella d'actors protagonistes. La pel·lícula explora la dificultat de compartir amb l'altre l'experiència profundament transformadora d'aquest procés.

Fitxa tècnica

Direcció: Carlos Marques-Marcet

Guió: Clara Roquet, Coral Cruz ("Incerta glòria") i Carlos Marques-Marcet

Direcció de fotografia: Álex García

Música: Maria Arnal i Marcel Bagés

"Els dies que vindran" està produïda per Lastor Media i Avalon P.C, amb el suport del ICAA, ICEC, i la participació de Movistar+ i TV3.

tv3.cat/ficcioicinema

Anar al contingut