Dijous, a les 21.55

La nova temporada de "Polònia" arriba ben calenta

Aquest dijous, a les 21.55, torna "Polònia" amb la catorzena temporada d'aquest programa de sàtira política de TV3, que estrenarà uns quants personatges molt esperats.
Actualitzat

Després de la Diada, el govern de Quim Torra (Ivan Labanda) es reuneix per valorar la jornada i prendre les pròximes decisions. Enguany, el president ha incorporat una tecnologia revolucionària: el CAR.

Albert Rivera (Ivan Labanda) visita la periodista Lídia Heredia (Agnès Busquets) a  "Els matins" de TV3 i acusa la cadena de manipuladora i d'aparell propagandístic durant una entrevista on s'acabaran perdent els papers.

Pablo Casado (David Marcé) ballarà, al ritme de "I'm sexy and I know it" dels LMFAO, per disputar-se amb Albert Rivera el títol de millor líder de la dreta política amb la seva versió "Te doy miedo y lo sabes".

La retirada dels llaços grocs de Catalunya continua sent una prioritat per a alguns unionistes que, com cada nit, preparen la brigada de neteja per eliminar-los.

En un altre banc, aquest cop entitat bancària, es produeix un particular atracament on els atracadors quedaran impunes tot i l'arribada de la policia.

A més, set dies abans d'acomiadar l'estiu, el programa descobrirà amb Tomàs Molina (David Olivares) la predicció meteorològica de la tardor. Una tardor molt calenta que fins i tot ha provocat una nova migració animal: l'arribada a Catalunya del Picoletus ibericus.

 

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

 

Sant Joan Despí, 12 de setembre del 2018