Elvis i Benny

La nova sèrie d'animació "Elvis & Benny" s'estrena en exclusiva a les plataformes digitals del Super3

A partir de dilluns, 8 de juny, tots els capítols de la coproducció de TV3 "Elvis & Benny" estaran disponibles a les plataformes digitals del canal Super3 en exclusiva. D'aquesta manera, el Super3 continua creixent i potenciant l'oferta en l'àmbit digital.

"Elvis & Benny" consta de 25 capítols de 5 minuts de durada que, a partir de dilluns, es podran veure en exclusiva a les plataformes digitals del Super3: web, aplicacions del Super3 per a mòbils i televisors intel·ligents (incloent-hi hbbtv) i canal de YouTube del Super3. Aquesta sèrie d'animació està coproduïda per TV3 amb VTM Kzoom, el canal infantil més important de Flandes, i amb Haptic i VAF Media, també de Flandes.

El protagonistes de la sèrie són l'Elvis, un nen, i el Benny, un peix amb cames humanes, que viuen en un far amb la seva mare, la Babette, un ànec de plàstic que pot adoptar qualsevol forma.

 

Sinopsi

L'Elvis, el Benny i els seus amics viuen dins d'un món de fantasia, ple d'éssers peculiars i únics que experimenten les aventures més increïbles i extravagants que ningú mai s'hagi pogut imaginar. El seu sentit de l'humor és únic. Per exemple, estan bojament enamorats de la Toucane, una sirena espectacular. Les seves aventures passen al voltant d'un far i en un paisatge desèrtic, on el perill es troba sota terra i és de color blau: el monstre llagosta-conill de nom Sandy. Quan la Sandy amenaça, la Babette, una ànega que es pot transformar, surt al rescat de qui està en perill.

 

L'èxit digital del Super3

Els darrers mesos, coincidint amb el confinament a casa, el consum digital del canal Super3 ha augmentat considerablement i ha assolit xifres de rècord que s'han anat superant setmana a setmana.

Aquest maig, el conjunt del Super3 va tornar a fer rècord en reproduccions de vídeo a internet, amb 5,2 milions de reproduccions: 3,1 milions a la plataforma digital pròpia del Super3 i 2,8 milions a YouTube. És el primer cop que es fan més de 3 milions de reproduccions de continguts infantils als mitjans digitals de la CCMA. A més, el programa "InfoK" va aconseguir la millor dada històrica i va ser el programa més vist del mes a la carta, amb més de 173.000 usuaris únics i 434.000 reproduccions.

L'oferta digital del Super3 s'ha completat amb la posada en marxa d'un compte a Instagram, amb la intenció d'arribar als més grans del canal que ja són assidus a les xarxes socials. A l'Instagram del Super3 es poden trobar vídeos d'alguns presentadors del canal, com Paula Alós ("Manduka") o Juliana Canet ("Món Maker") i també les notícies de l'"InfoK", a més d'altres continguts. Així mateix, s'ha potenciat la interacció amb els usuaris amb enquestes, tests i "quizs".

 

super3.cat

facebook/super3

instagram/super3

youtube/super3

Anar al contingut