Lídia Heredia
Lídia Heredia
Dimarts, a partir de les 8.30

La nova legislació del català a les aules, a "Els matins"

Demà, dimarts, a partir de les 8.30, a "Els matins", Lídia Heredia posarà sobre la taula com valoren la resolució del TSJC que diu que no es pot aplicar el 25% de castellà i la decisió de portar la nova legislació del català a les aules al Constitucional des de la Plataforma per la Llengua i des de l'Assemblea per una Escola Bilingüe.  

L'alpinista Ferran Latorre parlarà dels riscos de les onades de calor a l'alta muntanya, com la que ha provocat una esllavissada amb nombroses víctimes en una glacera de les Dolomites. 

El programa també comentarà la falta de jutges i els retards que provoca aquesta mancança amb el president de l'Audiència de Barcelona, Antonio Recio. 

A més, conversarà amb Núria Vilà, codirectora del documental "Jo sí que et crec", que recull testimonis de dones que han patit violència sexual i s'emet aquest dimarts a la nit al "Sense ficció". 

Analitzaran l'actualitat Milagros Pérez Oliva, Albert Martín i Josep-Lluís Carod-Rovira. I el programa acabarà amb el desbrossador de paraules de Sergi Pàmies. 

 

Anar al contingut