David Selvas, al "Kids XS"
DISSABTE, A LES 10.00 I A LES 13.05

La normalitat d'una criança diferent, amb David Selvas, al "Kids XS"

Dissabte, 9 de juliol, a les 10.00 per iCat i a les 13.05 per Catalunya Ràdio, "Kids XS" tindrà com a convidat David Selvas, director de la companyia La Brutal i del nou muntatge de "Romeu i Julieta" que es fa al Poliorama a Barcelona, que també és pare de la Talita.

David Selvas parlarà al "Kids XS" de la seva faceta de pare i de com la fa compatible amb la seva vocació professional: "Si treballes, sempre hi ha una porta que s'acaba obrint", explica.  

En Quico Sallés i l'Estel Solé estan completament entregats a la causa de la criança. L'un, amb tota la resignació del món, i l'altra, l'Estel, amb una missió que se sol posar en pràctica durant aquests mesos: treure els bolquers de les criatures. L'estiu és una bona època per deixar-los enrere: són cars, fan pudor i són poc sostenibles. Però als infants més petits els costa molt viure sense ells. 

I, a la seva secció, l'Ada Parellada es plantejarà si la fruita combina bé amb el menjar salat i donarà una resposta afirmativa. A més, és una bona manera de fer que els nens i nenes en mengin, de fruita. L'Ada explicarà algunes combinacions. 

"Kids XS" és un programa orientat a pares, mares i famílies amb criatures entre 0 i 10 anys, conduït per Pau Guillamet i Txell Bonet 

 

Anar al contingut