Xavier Solà
Xavier Solà

"La nit dels ignorants 3.0" descobreix iniciatives dels grups musicals per suplir els concerts

"La nit dels ignorants" posa èmfasi en iniciatives que han sorgit en el món dels grups musicals per fer front a la impossibilitat de fer concerts per la pandèmia, com és el cas de Granger Spirit, que fa cançons per encàrrec

En el marc de la campanya de suport al sector cultural que duu a terme la CCMA, el programa dirigit i presentat per Xavier Solà dedicarà la setmana vinent una atenció especial a com s'està reconvertint per adaptar-se a la nova situació del mercat.

Així, dilluns entrevistaran Vinyet Panyella presidenta del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts, el COnCA, i Narcís Clotet, periodista impulsor que elabora el calendari del cordill. Dimarts parlaran amb el compositor de sardanes Lluís Alcalà, guanyador de la Sardana de l'Any 2019. Dimecres entrevistaran la soprano Mireia Tarragó, guanyadora del Premi Catalunya Musica d'aquest any. I dijous, Granger Spirit, un grup musical de Tiana que fa cançons per encàrrec. Es tracta de Mar Casas (actriu i música), Moi Queralt (pallasso i músic) i Dani Villena (músic i polifacètic).

A causa del confinament, alguns van perdre les feines que tenien, que consistien a fer actuacions en directe. Això els va portar a reinventar-se. La història neix d'un aniversari en què uns amics volien fer un regal espacial i van pensar a fer una cançó. Des de llavors han creat 9 cançons, la majoria com a regal d'aniversari, però també alguna d'agraïment. 

catradio.cat/nitdelsingnorants

#AmbLaCultura

Anar al contingut