La Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica premia la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals pels seus 30 anys

L'Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació i el Col·legi Oficial d'Enginyeria en Informàtica de Catalunya reconeixen el paper dels mitjans de la CCMA en l'impuls de les TIC a Catalunya.
L'Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d'Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF) faran un reconeixement especial a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals pels seus 30 anys d'història dins de La Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica. Aquest és un reconeixement especial que enguany s'incorpora com a novetat dins La Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica, esdeveniment de referència del sector de les TIC. La Nit de les Telecomunicacions se celebrarà dijous dia 20 de febrer al Palau de Congressos de Catalunya i hi participaran més de 500 persones relacionades amb el sector de les TIC. Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA)