Actuació de la Companyia Elèctrica Dharma amb Obrint Pas
Actuació de la Companyia Elèctrica Dharma amb Obrint Pas
Diumenge, a les 23.55

La nit col·lectiva de la Companyia Elèctrica Dharma, diumenge, a TV3

Diumenge, 7 de juny, a les 23.55, TV3 recupera un concert i documental històric de la Companyia Elèctrica Dharma, amb què el grup va fer un punt i a part després de 37 anys dalt dels escenaris. La nit col·lectiva, en memòria d'Esteve Fortuny, va tenir la participació de músics i grups com Roger Mas, Obrint Pas i Mesclat.

El dia 24 d'octubre de l'any 2011, al Palau de la Música de Barcelona, la Companyia Elèctrica Dharma es va acomiadar del públic abans d'una aturada indefinida de la formació, després de 37 anys de trajectòria. Va ser amb una nit col·lectiva en què van actuar en companyia d'altres artistes com Roger Mas, Obrint Pas, Mesclat, El Petit de Cal Eril, Inspira, Raydibaum, Rosa Luxemburg i Jordi Molina.

La Dharma va fer de mestra de cerimònies en aquesta trobada musical, que també va ser un homenatge al fundador del grup Esteve Fortuny. Durant el concert, en què van compartir escenari amb altres músics, es van poder sentir versions de cançons de la banda interpretades per alguns dels artistes convidats, des de "Tramuntana", amb Rosa Luxemburg, fins a la popular "La presó del rei de França", amb Obrint Pas.

 

tv3.cat

 

Anar al contingut