La Nerea tasta els caragols per primera vegada, a l'"APM?"
Dijous, a les 22.45

La Nerea tasta els caragols per primera vegada, a l'"APM?"

Demà, a les 22.45, l"APM?" continuarà rebentant les nits d'humor dels dijous. Aquesta setmana, la Nerea va fins a l'Aplec del Caragol, a Lleida, on tastarà els caragols per primera vegada, i l'Isma es desplaça fins a una de les universitats de Madrid per viure la primera jornada de la selectivitat.

A més, a la "Televisió és cultura", Miki Núñez escalfarà els motors per a la final d'"Eufòria" mentre parla de menjar ous, i la Xènia Casado entrevista la Bad Gyal.

També es veurà el tràiler de "MESSIón impossible", Mapi León s'enfrontarà als Monty Python, aprendrem uns quants consells per enfrontar-nos a les PAU i descobrirem que Xavier Graset i Juana Dolores en realitat són molt amics.

Tot això i moltes coses més, en un "APM?" espectacular de 33 minuts. I diumenge, els espectadors podran tornar a gaudir de l'"APM?" amb la reemissió del programa a les 13.50.

La resta del multivers de l'humor es continua expandint amb més contingut inèdit. Tindrem un altre videoblog de la Nerea, una altra ració de les cuines de batalla de l'Isma a Twitch, més enquestes de carrer de la Xènia i repassos d'actualitat i entrevistes a "Fenòmens APM?", amb Marc Lesan. Continguts com aquests i altres muntatges hilarants de l'"APM?", a les xarxes del programa.

tv3.cat/apm
twitter.com/APM
instagram.com/apmtv3
facebook.com/apmtv3
tiktok.com/@apm_oficial
youtube.com/c/apmtv3
twitch.tv/apm_tv3

Anar al contingut