Roger Escapa.
Roger Escapa.
DISSABTE, 21 SETEMBRE

La Mostra de Vins i Caves de Catalunya, a "El suplement"

Dissabte, 21 de setembre, a partir de les 11.00, "El suplement", amb Roger Escapa, farà un seguiment especial de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya. A les 9.00, l'alcaldessa Ada Colau passarà pel programa amb motiu de les festes de La Mercè i de la convocatòria de noves eleccions.

El dissabte 21 de setembre, a les 9.00, "El suplement", amb Roger Escapa, entrevistarà l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, amb motiu de les festes de La Mercè i de la convocatòria de noves eleccions legislatives del 10 de novembre.

A les 10.30, l'entrevistat serà un home que va passar de presentar el Telenotícies de TV3 a dirigir un dels grans grups de comunicació europeus. El programa entra al despatx d'un dels socis fundadors de Mediapro, Tatxo Benet

A les 11.00, comença l'especial "El Suplement" sobre la 39a Mostra de Vins i Caves de Catalunya, que té lloc a la Ronda de Sant Antoni de Barcelona del 20 al 24 de setembre durant les festes de la Mercè. Al llarg de dues hores, el programa s'endinsarà en el món del vi i del cava amb motiu de la fira, que reuneix els millors cellers del país -n'hi ha gairebé 40-. No hi faltaran Gemma Herrero i Toni Padilla, que explicaran quantes ampolles de vi es beuen cada setmana i farem.

 

Entrevista a Salvador Puig, director general de l'Institut Català de la Vinya i el Vi

A partir de les 12.00, "L'arca de Nogué", amb el cuiner i gastrònom de capçalera del programa, Pep Nogué. La secció inclourà l'entrevista a Salvador Puig, director general de l'Institut Català de la Vinya i el Vi. Junts, descobriran tres emprenedors que s'estan fent un forat en aquesta indústria i faran el brindis final amb el mestre Pedro Pardo, d'"Els homes clàssics". I també, l'actuació en directe del jove artista Nil Moliner

 

"Mans" serà a l'Ajuntament de Barcelona, amb el seguici de La Mercè 

A les 13.05, l'espai "Mans (El suplement)", amb Quim Rutllant i Ester Plana, començarà a l'Ajuntament de Barcelona, amb tot el seguici de La Mercè, descobrint el gran patrimoni cultural d'arrel que representa la festa. També explicarà el projecte "Treu la teva bèstia", que s'ha realitzat en diferents instituts per fomentar els valors del treball en equip, la creativitat i la participació a través de la imatgeria festiva, i recordarà el lloc exacte on va néixer el primer correfoc dels Països Catalans, ara fa 40 anys.   

El programa "El suplement" s'emet els dissabtes i diumenges, de 6 a 14 h, a Catalunya Ràdio.

 

catradio/suplement

facebook.com/elsuplement

twitter.com/elsuplement

instagram.com/elsuplement

spotify.com/elsuplement

Anar al contingut