Escena de la pel·lícula "La mort de Guillem"
Escena de la pel·lícula "La mort de Guillem"

"La mort de Guillem", amb participació de TV3, millor pel·lícula al Festival de Cinema i Televisió de León

"La mort de Guillem", la pel·lícula amb participació de TV3 dirigida per Carlos Marques-Marcet, ha rebut el Premi a millor llargmetratge al Festival de Cinema i Televisió Reino de León. La ficció explica la història del dol dels pares de Guillem Agulló, un jove antifeixista i independentista assassinat per un grup d'ultradreta a Montanejos, a Castelló, l'11 d'abril del 1993

El film "La mort de Guillem", amb participació de TV3, ha estat reconeguda amb el Premi a millor llargmetratge en el Festival de Cinema i Televisió Reino de León, que s'ha celebrat del 16 al 24 de juliol.

"La mort de Guillem" és una producció de Lastor Media, SUICAfilms i Som*Batabat Produccions, en coproducció amb TV3 i À Punt Media.

Sinopsi

Guillem Agulló i Salvador, un jove de 18 anys militant de l'esquerra independentista i contra el feixisme, és assassinat d'una punyalada al cor per un grup de neonazis l'11 d'abril del 1993. Destrossats, els seus pares, el Guillem i la Carme, lluitaran perquè no es manipuli la mort del seu fill i no sigui considerada fruit d'una simple baralla entre bandes. El camí, ple d'obstacles, amenaces i d'una guerra bruta mediàtica, estarà a punt de destrossar la família, que haurà d'aprendre a viure fent el dol per la mort d'un fill mentre lluita per la seva memòria, que, de mica en mica, esdevé el símbol d'una causa que ells no s'havien pensat mai que encapçalarien.

tv3.cat/ficcioicinema
Anar al contingut