La moció de censura, a "Polònia"

Demà, a les 21.55, un altre capítol de l'espai de sàtira política "Polònia". Després de la sentència de la Gürtel, Rajoy i els seus pateixen per la moció de censura. El partit fa aigües i això provocarà que dubtin entre abandonar el vaixell o continuar a coberta.

Les platges han canviat el rasclet i la pala per les tovalloles nacionalistes i les creus de color groc. En el musical d'aquesta setmana s'interpretarà el clàssic del grup The Refrescos per parlar de la dificultat de trobar un moment de tranquil·litat a la sorra.

En Joan Tardà (Cesc Casanovas) insisteix a eixamplar la base de l'independentisme al Parlament. Intentarà dialogar amb els comuns, però per aconseguir parlar amb Xavier Domènech (David Olivares) haurà de passar diverses proves.

Mentre l'actualitat política omple totes les portades, la vida quotidiana continua. Un noi arriba a un examen de literatura espanyola amb esperances d'aprovar-lo. Sobretot perquè porta els apunts escrits a l'avantbraç. Però li faran una pregunta que no entrava al temari. I per tant tampoc consta al seu avantbraç.

El "Telenotícies" d'aquesta setmana mostrarà les dues noves modalitats més practicades a Catalunya. D'una banda, augmenten les inscripcions als gimnasos per provar l'esport de moda: l'independing. D'altra banda, arriba el balcòning invers: Albert Rivera (Sergi Cervera) escalarà una façana per salvar una bandera espanyola.

Mentrestant, María Dolores de Cospedal (Judit Martín) sortirà a posar en dubte la sentència de la Gürtel mitjançant l'humor del gran Eugenio.

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

Anar al contingut