La mobilitat alternativa i els 20 anys de "Plats bruts", a "El matí de Catalunya Ràdio"

Mònica Terribas.

Mònica Terribas.

Dimecres, 20 de març, a partir de les 8.30, a "El matí de Catalunya Ràdio", Mònica Terribas parlarà de la mobilitat alternativa amb usuaris que opten per llogar cotxes i motos només quan ho necessiten i amb conductors que comparteixen el seu vehicle.

A continuació, la tertúlia amb Sara Gonzalez, periodista de política de Nació Digital; Joan Manuel Tresserras, professor de Ciències de la Comunicació de la UAB; Sònia Andolz, politòloga, experta en conflictes i seguretat internacional; Manuel Milián Mestre, periodista i assessor d'empreses, i Jordi Barbeta, periodista.

A partir de les 10.30, "El racó de pensar" amb Xavier Antich. La secció inclourà l'entrevista a Marta Marín-Dòmine, directora del Center for Memory and Testimony Studies de la Universitat de Waterloo (Canadà), que presenta el llibre "Fugir era el més bell que teníem" (Club Editor), on explica la manera com els records d'un pare esdevenen els de la filla, per bé que siguin de coses que ella no ha viscut.

A partir de les 11.00, "Mediats i Serioses, S.L." amb Àlex Gutiérrez, David Àvila, Santi Villas, Sílvia Comet i Cristina Bordas, que parlaran dels 20 anys de la 'sit-com' "Plats Bruts" de TV3 amb alguns dels seus protagonistes, Joel Joan, Mònica Glaenzel i Anna Maria Barbany.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de les sis del matí a la una del migdia.

 

catradio.cat/maticataradio

facebook.com/maticatradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio