Dijous, a les 22.45

La mascletà en directe, a l'"APM?"

Demà, a les 22.45, a TV3 i després del "Polònia", l'"APM?" continuarà rebentant les nits d'humor dels dijous. El "Catalunya on falla" de la Nerea viatjarà fins al cor de València per viure en directe les falles i la mascletà; l'Isma sortirà al carrer per preguntar als madrilenys com viuen el culebrot del cas Negreira; i a "La televisió és cultura", Agnès Marquès tindrà uns quants atacs de riure.

A més, es descobrirà com és la nova plataforma digital de TV3, es veurà un dron xocar contra un avió rus, Tamames a "Jurassic Park", Graset a "Star Wars" i uns quants exorcismes televisius.

Tot això i moltes coses més en un l'"APM?",  espectacular de 33 minuts! I el diumenge els espectadors podran tornar a gaudir de l'"APM?" amb la reemissió del programa a les 13.50.

A les xarxes de l'"APM?", el "Multivers de l'humor" continua expandint-se amb més contingut inèdit. Un nou videoblog de la Nerea, una altra ració de les cuines de batalla de l'Isma a Twitch, més enquestes de carrer de la Xènia i repassos d'actualitat i entrevistes a fenòmens APM amb en Marc Lesan.

tv3.cat/apm
twitter.com/APM
instagram.com/apmtv3
facebook.com/apmtv3
tiktok.com/@apm_oficial
youtube.com/c/apmtv3
twitch.tv/apm_tv3

Anar al contingut