Diumenge, a les 13.50

Mari Pau Huguet reviu el famós moment de la bola de neu, a "APM?"

Diumenge, a les 13.50, una nova edició del programa d'humor, "APM?". Acaba de començar la seva vintena temporada i ho fa amb una imatge totalment renovada i noves seccions.

Una de les novetats és "La Televisió és Història" on s'entrevistarà a figures emblemàtiques del món de la televisió. Aquest setmana, Mari Pau Huguet reviurà el famós moment on un anònim li va llençar una bola de neu a la cara.

Per la seva banda, Nerea Sanfe i el seu "Catalunya On Falla!" viuran la diada de l'onze de setembre. I a "Apocalypse Arnau", Arnau Garcia porta el seu megàfon fins a Badalona perquè la gent es queixi del que vulgui. "Estic… estic una mica cagat!". 

Per acabar-ho d'amanir, es podrà gaudir amb l'estrena de la setmana, "Juan Piece", una sèrie de pirates i Borbons. També es veurà Marc Ribas potinejant una coca de Sant Joan, Lildami canta als futbolistes que no es mullen i Josep Pedrerol té una conducció molt accidentada.  

Tot això i moltes coses més en un "APM?" espectacular de 33 minuts!  

A les xarxes de l'"APM?", el "Multivers de l'humor" continua expandint-se amb més contingut inèdit: un nou videoblog de la Nerea, més enquestes de carrer de la Xènia, curiositats "APM"? amb Marc Lesan i la incorporació de l'Alba Carreres parlant de maternitat a les "Mama News", entre moltes altres coses.  

Anar al contingut