Maria Rosa Missé, Gemma Nierga i Pep Plaza.
Maria Rosa Missé, Gemma Nierga i Pep Plaza.
Demà, a les 22.35

La mare de Pep Plaza, a "Els meus pares"

Demà, dijous 14 de novembre, a les 22.35, TV3 emetrà el cinquè episodi d'"Els meus pares", una producció del Departament de Nous Formats de TV3, conduïda per la periodista Gemma Nierga, que es fixa en els pares i mares dels famosos de casa nostra. En aquesta ocasió, Nierga coneixerà la Maria Rosa Missé, la mare de l'imitador i humorista Pep Plaza.

Quan la Maria Rosa era jove, volia ser vedette còmica però els seus pares no la van deixar ser-ho. Potser per aquest motiu està tan orgullosa que el seu fill s'hagi pogut dedicar a fer riuer la gent. En aquest capítol "Els meus pares", reviurà alguns dels records de quan el Pep era petit, les imitacions que feia, quan cantava pel celobert de l'escala o els seus orígens en el món del teatre a la Sala Cabañes de Mataró. Però més enllà del vessant còmic, el programa revelarà una cara molt més íntima i emotiva de l'humorista, quan expliqui l'episodi trist i dolorós de la mort sobtada del seu pare quan en Pep només tenia 18 anys.

El dinar final de l'episodi tindrà lloc a la Plana de Vic on Gemma Nierga coneixerà la dona del Pep, la cantant Txell Sust i on no hi faltarà cap ingredient per fer un dia rodó: bona companyia, bon menjar, sentit de l'humor i música! El Pep i la Txell protagonitzaran un fi de festa màgic que farà posar la pell de gallina.

El programa

Amb el mateix format que la temporada anterior, Gemma Nierga visita el fill i els pares per separat, amb els quals comença un viatge a la infància que s'acompanya de fotografies, històries i records familiars. Cada capítol es tanca amb un àpat en què pares i fills riuen plegats de les anècdotes familiars que s'han descobert en cada episodi.

Amb "El meus pares", l'aposta dels dijous després del "Polònia", la periodista Gemma Nierga es proposa, de nou, conèixer els progenitors, molt sovint anònims, de persones molt populars i reconegudes en diferents àmbits. Músics, esportistes, comunicadors, actors... presentaran els seus pares per descobrir la influència que han tingut en la seva vida personal i professional.

tv3.cat/elsmeuspares

Anar al contingut