Gemma Nierga amb Carme Macià, la mare de l'Àlex Gorina.
Gemma Nierga amb Carme Macià, la mare de l'Àlex Gorina.
Demà, a les 22.35

La mare de l'Àlex Gorina, a "Els meus pares"

Demà, dijous 23 de gener, a les 22.35, TV3 emetrà un episodi nou d'"Els meus pares", una producció del Departament de Nous Formats de TV3, conduïda per la periodista Gemma Nierga, que es fixa en els pares i mares dels famosos de casa nostra. En aquesta ocasió, Nierga coneixerà la Carme Macià, la mare del crític de cinema Àlex Gorina.

Aquest capítol d'"Els meus pares" està ple de contrastos: arrenca davant del Mediterrani al Festival de Cinema de Canes, i acaba amb un dinar familiar a Cantonigròs, amb els protagonistes envoltats de muntanyes.

"Els meus pares" descobreix en aquesta ocasió una mare de 90 anys però amb un esperit jove i una vitalitat impressionants: va en bicicleta, condueix, fa taitxí, patchwork, cuida bonsais, col·lecciona pedres curioses... s'ho passa pipa, diu ella.

Nierga s'endinsa en la família Gorina Macià i reviu moments de conte de fades, però també altres de tristos. Una muntanya russa de sentiments que dibuixa una família que per sobre de tot està molt unida i en què tothom ha lluitat per tirar endavant la vida que volia fer. I ho han aconseguit.

tv3.cat/elsmeuspares
Anar al contingut