Dissabte i diumenge

Triple ració de duels pel play-off d'ascens a Segona i pel descens a la Primera RFEF, a Esport3

Sabadell-Cornellà, Sevilla Atlètic-Barça B i Albacete-Nàstic seran els duels que es podran seguir en directe per Esport3, en una apassionant jornada de la Primera RFEF

A falta de tres jornades per al final de la fase regular de la Primera RFEF, tres equips catalans estan involucrats de ple en la lluita pel play-off d'ascens i l'Esport3 oferirà, aquest cap de setmana, els seus tres partits en directe. 

Qui està més a prop de la classificació per a les eliminatòries és el Sabadell, però dissabte, a les 19.00, disputa un duel fratricida contra el Cornellà. Tots dos equips necessiten la victòria; per als arlequinats, després del triomf al Johan Cruyff i de sumar 18 punts dels últims 21, allargar la ratxa els suposaria treure mig bitllet cap a Galícia abans de dos duels finals de màxima exigència contra rivals directes, el Linares i l'Algesires. Però després de derrotar diumenge l'Atlético Sanluqueño i de descavalcar els andalusos de la cursa cap a la permanència, el Cornellà es troba a només un punt del quinzè lloc; als de Gonzalo Riutort, per tant, també els urgeix sumar de tres en tres. Un duel de transcendència màxima pel qual s'espera un ambient extraordinari a la Nova Creu Alta i en què no hi serà Jacobo González, el màxim golejador del Sabadell, sancionat per acumulació d'amonestacions. 

Una situació semblant es donarà en el Sevilla Atlètic-Barça B, que es disputarà segurament sota una temperatura estival, diumenge a les 12.00 a la ciutat esportiva del Sevilla. L'ensopegada de dissabte ha deixat el Barça B a tres punts del cinquè lloc, amb la qual cosa un segon partit sense guanyar el deixaria ja pràcticament sense opcions d'optar al play-off. Ferran Jutglà intentarà recuperar el contacte amb el gol després de no veure porta contra el Sabadell, tot i estavellar una rematada al travesser. El Sevilla Atlètic té els mateixos punts i les mateixes necessitats que el Cornellà, però la seva irregularitat no li ha permès fugir de la zona baixa i, a més, s'haurà de jugar la permanència contra rivals que estan lluitant per ascendir. 

I diumenge a les 17.00, al Carlos Belmonte, s'ha de jugar un duel d'altíssim nivell entre un aspirant a l'ascens directe, com l'Albacete, i un Nàstic que ha revifat després d'esparracar la Balompédica Linense i que és a només dos punts del cinquè lloc. Els manxecs, líders durant bona part del campionat, han caigut fins al tercer lloc després de sumar només una victòria en els últims quatre partits i de perdre diumenge a l'Estadi Nacional d'Andorra. Els de Raül Agné presenten el mateix balanç de punts, 5 dels últims 12, però esperen capgirar la seva tendència lluny del Nou Estadi per donar la sorpresa i tornar a enganxar-se de ple a la zona alta. Els tarragonins tenen en forma Dani Romera, autor d'un hat-trick diumenge passat, però han patit el hàndicap de la lesió de Pol Domingo en la seva tornada a la titularitat com a lateral dret. 

Els comentaris dels partit s Sabadell-Cornellà i Albacete-Nàstic seran de Jordi Sunyer, i els del Sevilla Atlètic-Barça B, d'Enric Vilalta. L'anàlisi tècnica dels tres partits serà de Jordi Gonzalvo. 

 

Anar al contingut