Nacho Solozábal i Jordi Robirosa
Nacho Solozábal i Jordi Robirosa
DIVENDRES, 4 DE SETEMBRE, I DIUMENGE, 6 DE SETEMBRE

La Lliga Catalana de bàsquet masculina i femenina, aquest cap de setmana a Esport3

Demà, divendres, 4 de setembre, i diumenge, 6 de setembre, es disputen, al Palau Blaugrana de Barcelona, la 41 Lliga Catalana ACB i la 22 edició de la Lliga Catalana femenina. El títol en categoria masculina el disputen el Morabanc Andorra, el Joventut de Badalona, el Barça i el Baxi Manresa. I la final femenina la jugaran l'Spar Girona i el Cadí La Seu. Tots els partits, que es jugaran a porta tancada, es podran seguir pel canal Esport3.

Més aviat del que és habitual, i ajuntant en un mateix espai, el Palau Blaugrana, les categories masculina i femenina, es disputarà aquest cap de setmana la Lliga Catalana de bàsquet.

Lliga Catalana ACB

El Morabanc Andorra, el Joventut de Badalona, el Barça i el Baxi Manresa buscaran el primer títol oficial de la temporada en la categoria masculina.  Barcelona, 10 anys després, serà la seu de joc de la competició que enguany arriba a l'edició 41 i que, com a la darrera temporada, tindrà l'habitual format de final a quatre (semifinals i final), en dos dies no consecutius.

Aquesta edició de la Lliga Catalana ACB arrencarà demà, divendres 4 de setembre, amb les dues semifinals. A les 18.30, el Morabanc Andorra i el Joventut de Badalona disputaran la primera semifinal. El Joventut, amb un projecte molt ambiciós, enguany s'enfrontarà a l'Andorra, l'actual sotscampió de la competició. Un partit en què Ante Tomic i Pau Ribas tornaran al Palau Blaugrana, però amb la samarreta verd-i-negra.

A les 21.00, el Barça i el Baxi Manresa disputaran la segona semifinal. Sarunas Jasikevicius retorna al Palau, aquesta vegada com a entrenador d'un equip que ha generat una gran il·lusió entre els aficionats. Al davant, un Manresa molt renovat, que tindrà, però, la marca del seu entrenador, Pedro Martínez.

Els guanyadors es veuran les cares a la final, que tindrà lloc el diumenge 6 de setembre a les 21.15, mentre que els perdedors de les semifinals es mesuraran al duel pel 3r i 4t lloc a les 16.00.

Els comentaris de tots els partits seran a càrrec de Jordi Robirosa i Nacho Solozabal.

Lliga Catalana Femenina

La final de la 22a edició de la Lliga Catalana femenina, que també es disputarà a porta tancada al Palau Blaugrana, serà diumenge 6 de setembre a les 18.30 i enfrontarà l'Spar Girona, vigent campió de la competició, amb el Cadí La Seu. El combinat de l'Alt Urgell, que tornarà a comptar amb el tècnic Bernat Canut a la banqueta, buscarà el seu 4t títol a la competició.

Els comentaris seran de Xavier Bardolet i Cindy Lima.

esport3.cat

Anar al contingut