La Lídia s'assabenta que el Lluís ha desaparegut, a "La Riera"

Demà, a les 15.50, en el capítol 1467 de "La Riera", la Lídia no pot acceptar que el Lluís hagi desaparegut, perquè això desgavella els seus plans de fer mal als Guitart. A més, la Susi decideix deixar d'amagar el seu embaràs i en Sebastià es confessa a la seva dona sobre l'Àxel.

La Lídia s'assabenta que en Lluís ha desaparegut. La Menchu s'empipa, perquè ella no va veure mai clar que l'haguessin d'utilitzar, però la Lídia està obsessionada a trobar-lo. És clarament una qüestió personal.

En Marçal parla amb la Susi, que li diu que ell no és el pare de la criatura. Més tard la noia, que ha decidit deixar d'amagar-se'n, acaba explicant el seu embaràs als companys de la cuina, que no saben si felicitar-la o no.

L'Àxel i la Bibiana estan jugant al parc amb en Gustau. En Sebastià hi passa a prop, amb la Neus, i l'estampa el fa sentir malament. Més tard es confessa amb la seva dona i li explica que té un fill.

Per la seva banda, la Griselda i la Tilda celebren el primer any de relació. La Griselda fa un regal molt especial a la Tilda.

tv3.cat/lariera

facebook.com/lariera

spotify

Anar al contingut