Dimarts 11 de desembre, a partir de les 11.0

La lectura dels nominats als Premis Gaudí, en directe, a TV3, el 3/24 i Catalunya Informació

Demà, dimarts 11 de desembre, a partir de les 11.00, els actors Núria Prims i David Verdaguer, guanyadors del Gaudí al millor protagonista en la passada edició dels premis de l'Acadèmia del Cinema Català, faran públiques les nominacions en les 22 categories d'aquesta onzena edició dels guardons. La lectura de les nominacions, que tindrà lloc a l'Auditori de La Pedrera, es podrà seguir en directe al programa "Els matins" de TV3, pel 3/24 i Catalunya Informació. TV3 i Catalunya Ràdio són mitjans oficials dels Premis Gaudí.

Els actors Núria Prims i David Verdaguer, guanyadors del Gaudí al millor protagonista en la passada edició dels premis de l'Acadèmia del Cinema Català, faran públiques les nominacions en les 22 categories d'aquesta onzena edició dels guardons. Serà demà, a partir de les 11, en una lectura pública que tindrà lloc a l'Auditori de La Pedrera.

A l'acte hi estan convidats els equips artístics i tècnics de les pel·lícules candidates, els acadèmics i els professionals del sector cinematogràfic i es podrà seguir, en directe, per TV3, el 3/24 i Catalunya Informació. Per primer any els professionals que assisteixin a la lectura i estiguin nominats atendran els mitjans des de l'escenari del mateix auditori després de la lectura.
 
Enguany participen en els XI Premis Gaudí 65 produccions, entre llargmetratges, documentals, pel·lícules per a televisió, pel·lícules europees i curtmetratges, a més de les 11 pel·lícules on intervé talent català. Un total de 460 acadèmics han estat cridats a emetre el seu veredicte a la primera volta de votacions. Del 3 al 21 de gener els acadèmics hauran d'escollir, en la segona ronda de votacions, un nom o un títol d'entre els quatre nominats per categoria.

Els guanyadors i guanyadores es donaran a conèixer a la gala de lliurament dels Premis Gaudí, diumenge 27 de gener de 2019 al Palau de Congressos de Catalunya, que serà presentada pel Mag Lari.

tv3.cat

catradio.cat

 

Anar al contingut