Berta Borràs amb Laia Oli.
Berta Borràs amb Laia Oli.

La jove Berta Borràs és la guanyadora d'"InfluenX3r", el primer talent show del SX3

La gran final d'aquest diumenge ha proclamat la jove Berta Borràs, de 14 anys, guanyadora de la primera edició d'"InfluenX3r". El primer talent show del SX3, presentat per la influencer Laia Oli, ha estat una aposta per potenciar nous creadors de continguts en català i per fomentar un consum segur i responsable a les xarxes socials.

La guanyadora, que participarà en una futura producció de l'X3 i rebrà 3.000 euros per millorar el seu setup, s'ha imposat a la votació popular per un estret marge sobre Alberto Gadel, de 18 anys, i Oxana Bonjorn, de 20 anys.

L'última edició del programa "InfluenX3r", una producció del SX3 en col·laboració amb Youplanet, ha estat especial perquè s'han retrobat tots els concursants, anomenats "talents", que durant 10 setmanes han hagut d'enfrontar-se a 20 reptes i han hagut de crear continguts en els formats habituals del món digital. En aquest sentit, han hagut de fer un vlog de presentació, replicar challenges virals, un vlog de la seva ciutat, un tutorial, una review d'una proposta cultura, un plogging, fer la seva recepta preferida, fer un cover d'una cançó, crear una coreografia a l'estil TikTok i parlar d'un tema important per a ells, com el bullying, el fracàs escolar o diferents tipus de famílies. A més, també han hagut de fer un cosplay, humor, un vlog d'un dia "amb mi", un vlog de "24 hores fent...", recrear fotos, imitar-se entre ells, fer un tag, fer un haul del seu armari i un últim repte que va ser lliure. 

Després de totes les proves, el veredicte final per votació popular ha estat: Berta Borràs, amb 11.550 vots; Alberto Gadel, amb 11.480 vots, i Oxana Bonjorn, amb 11.473 vots. A banda, durant les 10 setmanes de la competició, una vintena de nens i nenes d'entre 9 i 12 anys han fet de "crítics" i han valorat els reptes dels "talents" en format de watch party. En el programa final, "talents" i "crítics" s'han trobat cara a cara per primera vegada. 

A més dels reptes i les watch parties diàries, cada diumenge s'ha emès un programa presentat per la influencer Laia Oli, amb més d'un milió de seguidors a TikTok i un milió a YouTube. Per aquests programes, com a convidats, hi han passat influencers consolidats d'èxit com Àngela Màrmol, amb més de 6 milions de seguidors a TikTok;  Alexcity, amb més de 4 milions de YouTube, o Berta Caparrós, amb més de dos milions de seguidors a TikTok.

 

SX3.cat/influenX3r

 

#NouSX3

SX3.cat

X3.cat  

Anar al contingut