Els matins
Els matins
Divendres, a partir de les 8.30

La jornada de protesta dels pagesos, a "Els matins"

Demà divendres, a partir de les 8.30, "Els matins", el programa dirigit i presentat per Lídia Heredia, connectarà amb els principals punts on hi ha convocades concentracions d'agricultors i ramaders amb el lema "Salvem la pagesia". Hi haurà entrevistes amb l'alcalde d'Alcarràs, Manel Ezquerra; amb el president de la Confederació de Cooperatives Agroalimentàries Europees, Ramon Armengol, i amb pagesos afectats.

Qui pagarà la cancel·lació del Mobile?
El professor de Dret Mercantil de la UOC, Adalberto Guerrero, explicarà qui haurà de pagar les indemnitzacions derivades de la cancel·lació del congrés de mòbils i quins costos tindrà per a les empreses. També se sabrà, al final del programa, quines repercussions tindrà en el sector tecnològic, amb l'especialista Genís Roca.

Taula d'anàlisi
Participaran a la tertúlia d'"Els matins" Arturo Puente, Carmen Juan, Carles Monguilod i Ernesto Ekaizer.

La gran vellesa
La directora del "30 minuts" d'aquest diumenge i una de les protagonistes exposaran com ha canviat la vellesa i quins problemes tenen avui les persones grans.

Llibres i llengua
En les seccions habituals dels divendres, es parlarà de llibres amb Anna Guitart i amb Bernat Puigtobella, i del català a les xarxes amb Sir Joan i Leopolda Olda.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut