OBRINT PLAÇA
DISSABTE, A LES 13.55

La integració, a "Obrint plaça"

El dissabte 16 de novembre, a les 13.55, TV3 emetrà un altre episodi d'"Obrint plaça", el programa presentat per Biel Duran i Aina Mallol, amb els comentaris de Carles Cortés a peu de plaça, que acosta el món dels castells al gran públic. En el capítol d'aquest dissabte, el divuitè, el programa parlarà de la integració, perquè els castells són un bon lloc per integrar persones que arriben de fora.

Triar el món dels castells és un bon lloc per a una persona que arriba a Catalunya i vol conèixer la seva gent i costums. En aquest programa es coneixeran casos d'integració, com el del Baba, que va arribar en pastera fa un temps i des de fa pocs mesos és membre de la Colla dels Xiquets de Reus. En aquesta mateixa colla hi ha també el Reymin, que va arribar de la República Dominicana quan era un nen i el món dels castells el va ajudar a integrar-se més ràpidament.

El programa parlarà amb l'actor David Bagés, que era membre dels Xiquets de Reus, la ciutat on va néixer, i que quan va anar a viure a Barcelona es va apuntar a la colla dels Castellers de la Vila de Gràcia. I precisament d'aquesta colla, en són dos amics seus, el Caué, un noi brasiler, i l'Anna, una noia russa.

El programa acabarà parant de les dificultats d'anar a viure en un país que no és el propi amb la periodista Isabel Galí, que va ser corresponsal de TV3 a Jerusalem i l'Amèrica Llatina.

"Obrint plaça" s'emet cada dissabte al migdia per TV3 i cada dijous a la nit pel 33. A banda, TV3 oferirà un resum de les actuacions de les sis diades més importants, i es podran seguir en directe per "streaming" a través del web TV3.cat. És una producció de Som* amb el suport de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya.

tv3.cat
tv3/obrintplaca/
Anar al contingut