Pla curt del president de la Generalitat, Quim Torra, en la reunió del Comitè Executiu de Crisi per la covid-19 del 25 de setembre del 2020 (horitzo…
Pla curt del president de la Generalitat, Quim Torra, en la reunió del Comitè Executiu de Crisi per la covid-19 del 25 de setembre del 2020 (horitzontal)

La inhabilitació del president Quim Torra, a TV3 i Catalunya Ràdio

Des que s'ha fet pública la sentència del Tribunal Suprem, TV3 i Catalunya Ràdio han alterat la programació per fer seguiment a les reaccions i conseqüències de la inhabilitació d'un any i mig del president de la Generalitat, Quim Torra.

TV3 i el 324 emetran, després del "TN vespre" i de manera conjunta, un especial "Més 324" que comptarà amb una anàlisi des de la vessant jurídica i també política de la decisió del Tribunal Suprem d'avui. Els Serveis Informatius i el "Tot es mou" fan seguiment durant tota la tarda.

Catalunya Ràdio ha engegat, des que s'ha conegut la sentència, al voltant de les 13.00, un especial Informatiu amb Laura Rosel i Òscar Fernàndez. L'emissora està fent i farà seguiment de tot allò que estigui passar als carrers de Catalunya, complementat amb un especial del Catalunya Nit amb Kílian Sebrià, amb totes les veus i opinions sobre la decisió del Tribunal Suprem.

Especial "Més 324"

Des de la vessant jurídica, Xavier Graset entrevistarà Gonzalo Boye, advocat de Quim Torra.

Com ja és costum cada cop que hi ha un esdeveniment judicial de rellevància, el programa comptarà a plató amb els seus analistes habituals: el catedràtic de Dret Penal de la UB Joan Queralt i l'advocat penalista Marc Molins. El "Més 324" també ampliarà la seva anàlisi amb José María Martín Pallín, fiscal i magistrat emèrit del Tribunal Suprem, i Javier Pérez Royo, catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de Sevilla.

Després d'aquesta vessant més jurídica, serà el torn de les repercussions polítiques de la sentència. Per això, el programa ha convidat dos representants, encara per confirmar, dels grups parlamentaris que donen suport al Govern.

Alhora, també comptarà amb les reaccions dels presidents de grups o portaveus de tots els grups parlamentaris amb representació al Parlament, entre els quals hi haurà Alejandro Fernández, pel PP, o Joan Mena, per Cat en Comú Podem, així com representants d'altres grups: Cs, PSC, CUP.

El programa especial d'avui també comptarà amb la participació de Jordi Pons, cap de política de TV3, i Albert Calatrava, delegat de TV3 a Madrid.

* TV3 altera el prime time per oferir l'especial 324 i no s'emetrà "Merlí. Sapere Aude", "Al cotxe" i "Quan arribin els marcians".

#TorraInhabilitatTV3

 

Laura Rosel, Òscar Fernàndez i Kílian Sebrià analitzant la sentència

Des que s'ha conegut la sentència, al voltant de les 13.00, Catalunya Ràdio ha engegat un especial Informatiu amb Laura Rosel i Òscar Fernàndez que està recollint toles les reaccions i explicant les conseqüències a través de diferents taules d'anàlisi.

L'emissora farà seguiment de tot allò que estigui passant als carrers de Catalunya com a causa de les diferents convocatòries fetes arran de la decisió del Suprem.

La jornada informativa continuarà amb un especial del Catalunya Nit, amb Kílian Sebrià.

#SentenciaTorra

tv3.cat

catradio.cat

Anar al contingut