Adam Martín i Xantal Llavina, del programa "Revolució 4.0"

La influencer gastronòmica Delicious Martha i el bateria d'Els Pets, Joan Reig, a "Revolució 4.0"  

Dissabte, 3 de juny, per l'app i la web de Catalunya Ràdio, Adam Martín conversarà la influencer gastronòmica Marta Sanahuja, coneguda amb el nom de Delicious Martha, que té 1,2 milions de seguidors. I diumenge, 4 de juny, a les 22.05, a l'antena de Catalunya Ràdio, entrevista al bateria d'Els Pets, Joan Reig. 

Aquest dissabte, el programa "Revolució 4.0", dirigit per Xantal Llavina i que presenta Adam Martín, entrevista la influencer gastronòmica Marta Sanahuja, coneguda amb el nom de Delicious Martha, que té 1,2 milions de seguidors. Sanahuja explica com i per què treballa en solitari per fer cada dia una videorecepta i parla també de l'origen del seu blog, que va néixer arran d'una forta crisi personal i professional quan començava a treballar al món de la publicitat.  

Amb Miquel Lladó, es parlarà de els avantatges de tenir una bona gestió dels diferents talents individuals a les empreses. També hi participarà la reportera i comunicadora Xènia Casado, per explicar el vídeo que va protagonitzar amb el youtuber The Grefg i que es va viralitzar fins a punt que va tenir uns tres milions de visualitzacions. Per acabar el programa, Quique Martínez, de l'empresa Plain Concepts, organitzadora del Singularity Tech Day, parlarà d'una jornada que ha reunit centenars de professionals de grans empreses tecnològiques per analitzar els riscos de la intel·ligència artificial en el món empresarial. 

I diumenge, entrevista al bateria del grup Els Pets, Joan Reig, per repassar quasi quaranta anys de carrera musical. A banda de comentar com ha canviat la manera de consumir música i de per què els èxits són cada vegada més efímers a la música pop, parlarà de la seva experiència amb Els Pets i també de la carrera paral·lela com a músic que ha desenvolupat amb altres grups i també en solitari.  

A més, amb Lluís Juncà i Conxi Pérez, es posarà el focus en una figura fonamental en el món de l'emprenedoria: els inversors. I es parlarà d'una iniciativa que la Generalitat posa en marxa per ajudar els emprenedors, l'anomenat deeptech, basat en un descobriment o un avenç científic rellevants. Amb Andreu Francisco es valorarà com s'estan digitalitzant els ajuntaments catalans, i si tots ho estan fent o no a la mateixa velocitat. Per acabar el programa, Miquel Rey, d'Eurecat, explicarà tots els secrets de la plastrònica, que investiga com generar plàstics sostenibles, una opció cada vegada més necessària per a la indústria. I també analitza el que s'està fent per afavorir la transformació sostenible de la indústria química.  

 

Anar al contingut