Mònica Terribas.
Mònica Terribas.

La indústria porcina a debat, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Divendres, 22 de març, a partir de les 8.30, a "El matí de Catalunya Ràdio", Mònica Terribas farà tertúlia amb Milagros Pérez Oliva, periodista d'El País; Anna Serrano, cap de política d'El Punt Avui; Salvador Cot, director d'El Món; Enric Hernández, director d'El Periódico de Catalunya, i Jaume Collell, periodista, redactor de La Vanguardia, que presenta el llibre "Joc d'oficis" (Cossetània Edicions) i que porta per subtítol "Actors, periodistes, músics, polítics i pagesos".

A partir de les 10.00, la secció "I visca la terra", amb Laia Claret i Gerard López, posarà a debat la indústria porcina amb Ricard Parés, director de PORCAT (Associació Catalana de Productors de Porcí ), i Massin Riggs, animalista i portaveu del moviment Meat the Victims.

A partir de les 10.30, "Desinforme setmanal" amb Adrià Cuatrecases i Sergi Vives, i a les 10.45, "Temps a la carta" amb Tomàs Molina.

A partir de les 11.00, entrevista i actuació d'Eduard Costa, músic que ens presenta el seu projecte musical en solitari "L'últim indi", des del piano que hi haurà instal·lat al carrer amb motiu d'una nova edició de la 65a edició del Concurs Internacional Maria Canals.

A les 11.40, entrevista i actuació d'Eagle Eye Cherry amb motiu de la seva participació al Festival Strenes de Girona, el dia 6 d'abril, i la gira europea de presentació del seu últim disc "Streets of you".

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de les sis del matí a la una del migdia.

 

catradio.cat/maticataradio

facebook.com/maticatradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio

 

Anar al contingut