Demà, Roger Carandell conversa amb Hamza Zaidi sobre immigració, a "L'altra cara"
Demà, Roger Carandell conversa amb Hamza Zaidi sobre immigració, a "L'altra cara"
Demà, a les 22.45

La immigració, a "L'altra cara"

Roger Carandell conversa amb Hamza Zaidi

Demà dijous, 13 de maig, a les 22.45, el 33 emetrà un nou capítol de "L'altra cara", un programa "digital first" presentat per Roger Carandell que aborda tot tipus de temàtiques socials relacionades amb els joves i el futur que els preocupa. Per fer-ho, el programa compta amb la complicitat de personatges de gran rellevància a les xarxes.

Aquest segon capítol de dijous és potser un dels més distesos del programa, gràcies al sentit de l'humor de Hamza. El creador de contingut digital dona la seva opinió, basada en la pròpia experiència sobre la immigració, el racisme, els murs que construeix la societat en aquests temes, i també dels ponts.

Què significa deixar-ho tot i marxar a un país estranger? Són útils, les fronteres? Té sentit etiquetar algú d'immigrant il·legal al segle XXI?

Aquest primer capítol descobrirà l'altra cara de la immigració amb l'actor i influencer (amb gairebé 3 milions de seguidors) Hamza Zaidi, un dels creadors de contingut més reconeguts del país gràcies al seu humor sarcàstic i sense complexos sobre el món europeu i musulmà.

Un autèntic pont entre les dues cultures que evidencia com canvien les coses en funció de l'angle des del qual es miren.

El programa

La nova estrena "digital first", que ara emet el 33, "L'altra cara", és un "talk show" juvenil conduït per Roger Carandell, el presentador del programa de les nits de Catalunya Ràdio, "Adolescents XL", que convida a la reflexió i al debat.

En cada entrega, el programa tractarà un tema diferent d'interès juvenil, amb una mirada oberta i innovadora. Durant sis capítols de 25 minuts, es parlarà de noves sexualitats, immigració, globalització, comunicació, bullying i ciència i creença. Per fer-ho, Roger Canadell anirà a buscar un creador de contingut digital d'èxit i amb experiència i coneixement sobre la qüestió. Una cara coneguda a les xarxes, que explicarà la seva experiència i donarà la pròpia visió sobre el tema, que coneix ben de prop.

"L'altra cara", una producció de TV3 amb la col·laboració de YouPlanet, va ser una de les propostes seleccionades en la segona convocatòria pública de projectes audiovisuals innovadors per a la programació del 33 que la CCMA va obrir ara fa un any.

El 33 emetrà "L'altra cara" cada dijous a les 22.45. Tots els episodis ja estan disponibles a TV3alacarta i al canal de Youtube. És una producció de TV3 amb la col·laboració de YouPlanet sorgida de la segona crida de projectes del 33.

Enllaç a la nota de premsa:

tv3.cat/laltracara

Anar al contingut