La històrica semifinal de l'Eurocup femenina de bàsquet entre el Citylift Girona i el Montpeller, a Esport3

Demà, a les 20.00, Esport3 emetrà el partit d'anada de les semifinal de l'Eurocopa femenina de bàsquet entre l'Spar Citylift Girona i el Lattes Montpeller. Les gironines han fet història arribant a les semifinals d'una competició europea, una fita que no havia aconseguit cap equip català de bàsquet femení

L'Spar Citylift Girona s'ha convertit en el primer equip català de bàsquet femení a classificar-se per a unes semifinals d'una competició europea. I les gironines juguen aquesta històrica eliminatòria de l'Eurocup contra el Lattes Montpeller. Esport3, tal com ha fet durant tota la competició, acompanyarà l'Uni en aquesta aventura.

D'entrada, aquest dijous l'equip que dirigeix Eric Surís juga l'anada a Fontajau, amb l'objectiu d'obtenir una victòria amb un bon marge de cara a la tornada, el dijous següent a terres occitanes. No serà fàcil, ja que el Lattes Montpeller compta amb una plantilla amb un gran potencial físic i plena de jugadores internacionals. Destaca la tiradora australiana Samantha Whitcomb, plata amb la seva selecció en l'últim Mundial.

Els comentaris seran de Xavi Bardolet i de l'exjugadora internacional Cindy Lima.

esport3.cat

Anar al contingut