Columnes de fum a Dhayra, al sud del Líban
DIUMENGE, A LES 22.05

"La guerra eterna", especial informatiu sobre el conflicte entre Hamas i Israel, a TV3

Diumenge, 15 d'octubre, TV3 emetrà en directe a les 22.05 un programa especial amb Toni Cruanyes des de Jerusalem, tot l'equip d'enviats especials i corresponsals i Raquel Sans des dels estudis de TV3, amb els millors analistes.

TV3 oferirà aquest diumenge, 15 d'octubre, després del TN Vespre cap de setmana, un programa informatiu especial titulat "La guerra eterna", sobre el conflicte entre Hamas i Israel, amb Toni Cruanyes des de Jerusalem, tot l'equip d'enviats especials sobre el terreny i Raquel Sans, als estudis de TV3, amb els millors analistes, per oferir totes les claus del que està passant i resoldre totes les incògnites. 

Al programa, hi participaran la corresponsal de 3Cat a Jerusalem, Roser Oliver, i un equip d'enviats especials, amb Xesco Reverter i Clara Barbal, des de la frontera amb Gaza. Tres excorresponsals de 3Cat al Pròxim Orient, Albert Elfa, Geni Lozano i Isabel Galí, ajudaran a posar-hi context, i Lídia Heredia, des de Washington, i Joan Raventós, des de Brussel·les, explicaran les conseqüències internacionals de la guerra. 

Tot l'equip dels Serveis Informatius de TV3 i un desplegament ampli d'enviats especials i corresponsals explicaran a "La guerra eterna" el moment sense precedents que estan vivint Israel i la franja de Gaza. 

L'especial estarà codirigit per Joan Carles Peris i Xavi Rossinyol, i serà elaborat per la secció d'Internacional dels Serveis Informatius de TV3. 

Canvi en la programació de TV3 

Degut a aquest programa especial, diumenge no s'emetrà, com estava previst, un nou capítol d'"Els hereus de la terra". Quan acabi l'especial es passarà directament a una nova edició de "Quan arribin els marcians".  

Tota la informació del conflicte, al 324.cat 

Més enllà de l'especial televisiu, es pot seguir el minut a minut del conflicte i tots els continguts informatius que es generin durant la seva cobertura al 324.cat, en aquesta pàgina especial. També inclourà una selecció de documentals i continguts informatius de vídeo i àudio.  

#LaGuerraEternaTV3

Anar al contingut