La guerra d'edats, a "El gran dictat"

A partir de dilluns 4 de juliol, els usuaris de l'aplicació del concurs presentat per Òscar Dalmau es dividiran en dos grups d'edat i competiran per demostrar quin dels dos escriu millor.

A partir de la setmana que ve, l'aplicació d'"El gran dictat" estrenarà una nova batalla lingüística dins del joc en directe. Si fins ara existia l'opció de jugar per endur-se el pot, la guerra de sexes i el gran campionat de comarques, dilluns que ve s'hi afegirà una altra novetat: la guerra d'edats. Els espectadors que juguin des de casa es dividiran en dues franges d'edat, menys de 40 anys i més de 40 anys, i jugaran per demostrar que el seu grup d'edat escriu millor que l'altre les paraules que dicta Òscar Dalmau.

Durant el programa, es podrà comprovar en directe quin dels dos grups ha escrit millor cada paraula. En completar cada nivell, també se sabrà quina franja d'edat ha guanyat el nivell i, quan s'acabi el joc, s'indicarà el resultat final, és a dir, quin equip és el guanyador de la guerra d'edats d'aquell dia.

El joc en directe està inclòs en l'última versió de l'aplicació d'"El gran dictat" per a dispositius mòbils i tauletes tàctils iOS i Android. Els usuaris que vulguin jugar des de casa només han d'actualitzar l'aplicació o descarregar-la, en cas que encara no la tinguin, i accedir-hi a través del botó "Juga en directe".

http://www.elgrandictat.cat

http://www.facebook.com/elgrandictat

http://twitter.com/elgrandictat

Anar al contingut