"Col·lapse", amb Ricard Ustrell
Dissabte, després del "Telenotícies vespre"
Dissabte, a les 22.05

La guanyadora d"Eufòria", Bojan Krkic i Helena Rakòsnik, a "Col·lapse"

Dissabte, a les 22.05 i a TV3, a "Col·lapse", el talk show dirigit i presentat per Ricard Ustrell, farà la primera entrevista televisiva a la triomfadora de la segona edició d'"Eufòria" i repassarà com han estat aquestes setmanes de competició.

L'exjugador de futbol Bojan Krkic; la mestra Helena Rakòsnik, l'economista Xavier Sala-i-Martín, Andy Trias i The Black Alien també passaran pel plató de TV3.

El programa "Col·lapse" arrencarà aquest dissabte amb una entrevista a la guanyadora d'"Eufòria". Només començar, visitarà el refugi dels dissabtes a la nit de TV3 una de les tres concursants que opten a la final del programa musical: Alèxia, Carla o Jim.  

L'exjugador del F.C. Barcelona Bojan Krkic serà un altre dels convidats del "Col·lapse" d'aquesta setmana. L'exdavanter, que acaba d'anunciar la seva retirada, comentarà amb Ustrell el seu pas pel Barça, així com la trajectòria que l'ha portat a les grans lligues europees, incloent la Sèrie A, la Premier League i la Bundesliga. 

I ara que s'ha confirmat que Leo Messi no tornarà al Barça, aquest dissabte, l'economista i catedràtic de la Universitat de Columbia (Nova York), Xavier Sala-i-Martín tornarà per repassar alguns dels principals punts de l'actualitat econòmica. També abordarà la pròxima estrena a TV3 del programa que presentarà, "Factor clau". 

Una altra de les convidades del programa serà algú a qui és molt poc habitual sentir en entrevistes. Es tracta de la funcionària i mestra Helena Rakòsnik, a qui molts identifiquen sobretot per ser la dona del president de la Generalitat de Catalunya Artur Mas.  

Andreu Trias, fins ara conegut com Andy Trias, també serà un altre dels convidats d'aquest dissabte. Fill de l'exconseller Ramon Trias Fargas, ell va ser una de les primeres persones amb Síndrome de Down que es van independitzar a Catalunya. Ho va explicar en el llibre "Ignorant la Síndrome de Down", i aquest dissabte parlarà amb Ricard Ustrell d'aquestes experiències. 

Un altre protagonista de l'edició de dissabte del "Col·lapse" serà Anthony Loffredo, que fa d'influencer sota el nom de The Black Alien Project Evolution i que s'ha sotmès a diverses cirurgies i utilitza tatuatges, piercings i implants per tenir l'aparença d'un extraterrestre.  

Com cada setmana, el "coach" del programa, Sergi Pàmies, comentarà tots aquests continguts. I la música en directe la posarà, a més de la banda del programa, el cantant Boye, que interpretarà "Na", un dels seus grans èxits. 

 

 

#Col·lapseTV3 

Anar al contingut