DIJOUS, A LES 23.25

La gran prova, a "La forastera"

Demà, a les 23.25, TV3 emet el setè capítol de "La forastera", la comèdia rural protagonitzada per la Lola, una valenciana que viu a Barcelona i que es veu obligada a tornar a la seva terra.

Amb Morell fora, i després de l'accident de l'Empar, ningú té clar que la cola es pugui arribar a fer tal com els cooperativistes havien pactat amb la Lola. El Josep ven casa seva al Paco, i l'Àngela, la neta de l'Empar, pensa que sabrà fer la cola com la feia la seva àvia. Només falta trobar l'ingredient secret.

La sèrie

La Lola, una valenciana que viu a Barcelona, es veu forçada a tornar a València en companyia del Xavi, el seu company sentimental, per tal de buscar sortides a la crisi d'imatge que pateix l'empresa de begudes per a la qual treballa. Però, quan hi arriba, res és com abans. La seva mare s'ha traslladat a Serrabella, un poblet de muntanya on la Lola trobarà la possible solució a tots els seus problemes i on també se'n crearà de nous. Convertida en "la forastera", haurà de buscar el seu encaix al poble.

El repartiment de "La forastera" està encapçalat per Maria Maroto, que dOna vida a Lola, i l'acompanyen Jordi Ballester, Victòria Salvador, Juansa Lloret, María Juan, Sílvia Valero, Àngel Fígols, Enric Benavent i Jui Disla, entre d'altres. La sèrie, de 8 capítols de 50 minuts de durada, és una producció d'À Punt, amb la col·laboració d'Albena Produccions i la participació de Nakamura Films, escrita i dirigida per Óscar Bernàcer.

tv3.cat

#LaForasteraTV3

Anar al contingut