"No culpes al karma de la que te pasa por gilipollas"
"No culpes al karma de la que te pasa por gilipollas"

"La gran pel·lícula" estrena "No culpis el karma del que et passa per gilipolles"

Demà, a les 22.50, l'espai "La gran pel·lícula" estrena "No culpis el karma del que et passa per gilipolles" dirigida per Maria Ripoll. La cinta, amb la participació de TV3, està protagonitzada per Verónica Echegui, Álex García i David Verdaguer. Una divertida comèdia que posa a prova les relacions amoroses de tota una família.

S'estrena la comèdia "No culpis el karma del que et passa per gilipolles", de Maria Ripoll, directora de pel·lícules com "Ahora o nunca" o "Lluvia en los zapatos". El llargmetratge està basat en el llibre de Laura Norton que porta el mateix títol. "Vaig voler que el film evoqués tot el món de Norton i que fos fidel a la seva essència", comenta la directora.

Aquest film es basa en tot un seguit de catàstrofes que li passen a la Sara, interpretada per Verónica Echegui, just abans que arribi la seva parella després d'un any fora. El rodatge es va fer en set setmanes, entre Madrid i Hong Kong. Completen el repartiment David Verdaguer ("10.000 km"), la model Alba Galocha, Cecilia Freire ("Velvet"), Elvira Mínguez ("El desconocido") i Jordi Sánchez ("Ahora o nunca). 

Sinopsi

A la Sara li agrada planificar i vol que tot surti perfecte per a la visita de la seva parella, que fa un any que és fora. Però una setmana abans de la seva tornada, la vida de la Sara, i el seu pis, es converteixen en un caos. Els seus pares estan a punt de divorciar-se i la seva germana petita està a punt de casar-se amb l'Aaron, un famós cantant que resulta ser l'amor d'institut de la Sara. Què ha fet malament perquè el karma li torni tot això?

Fitxa tècnica i artística

Direcció: Maria Ripoll
Guió: Carlos Montero i Breixo Corral
Productor: Francisco Ramos
Intèrprets: Verónica Echegui (Sara), Álex García (Aaron), David Verdaguer (Roberto), Alba Galocha (Lu), Cecilia Freire (Inma), Elvira Mínguez (Úrsula) i Jordi Sánchez (Arturo)

"No culpis el karma del que et passa per gilipolles" és una producció de Zeta Cinema, On Cinema 2017 i Sony Pictures International amb la participació de TV3, TVE, Movistar+ i Vodafone, amb la col·laboració de l'ICCA, l'ICEC i Eclipsis Capital.

tv3.cat/ficcioicinema

Anar al contingut