Mario Casas i Milena Smit a "No matarás"
Mario Casas i Milena Smit a "No matarás"
Dimecres, a "La gran pel·lícula", a les 22.05

"La gran pel·lícula" estrena el thriller "No mataràs", amb participació de TV3

Demà, dimecres, a "La gran pel·lícula", a les 22.05, TV3 estrena "No mataràs", un llargmetratge que compta amb la participació de TV3. El film, un thriller dirigit per David Victori, mostra la història d'en Dani (Mario Casas), un jove tranquil que inesperadament es veurà implicat en un doble assassinat que l'obligarà a afrontar tot tipus de situacions.

La pel·lícula, amb la participació de TV3, és el segon llargmetratge del director David Victori i del repartiment destaca la participació de Mario Casas i el debut de l'actriu Milena Smit, tots dos protagonistes d'aquest llargmetratge.  

"No mataràs" és un thriller que mostra la història d'en Dani, un jove tranquil que es veurà, de manera inesperada, implicat en un doble assassinat que l'obligarà a afrontar tot tipus de situacions. Mario Casas, en el paper d'en Dani, va guanyar el premi a millor actor als Goya i als Gaudí del 2021. La pel·lícula  ha obtingut 7 premis a  diferents festivals i 21 nominacions. "No mataràs" es va estrenar al Festival de Cinema de Sitges l'any 2020. 

David Victori va explicar "No mataràs" com una experiència sensorial amb el personatge. Un viatge en primera persona en què l'espectador ha de sortir de la sala sentint el mateix que viu el protagonista, aquest bon noi a la recerca de fites noves després de la mort del seu pare. En aquesta transformació, el llenguatge cinematogràfic era molt important per viure el viatge del personatge. 

Sinopsi: 

"No mataràs" explica la vida d'en Dani, un bon noi que durant els últims anys de la seva vida s'ha dedicat exclusivament a cuidar el seu pare malalt. Quan mor el seu pare, en Dani decideix reprendre la seva vida. Justament quan ha decidit emprendre un llarg viatge, coneix la Mila, una noia inquietant i sensual que convertirà una nit en un autèntic malson. Les conseqüències d'aquesta trobada portaran en Dani fins a un punt en què es plantejarà coses que no s'hauria pogut imaginar mai. 

Fitxa tècnica 

Direcció: David Victori 
Guió: Jordi Vallejo 
Producció: Laura Fernández, Carlos Fernández 
Direcció de fotografia: Elías M. Félix 
Direcció artística: Balter Gallart 
Intèrprets: Mario Casas, Milena Smit, Elisabeth Larena, Fernando Valdivielso, Javier Mula, Aleix Muñoz  

"No mataràs" és una producció de Filmax amb la participació de Movistar, TVE i TV3.  

#NoMataràsTV3 

Anar al contingut