Dia de pluja a Nova York
Dia de pluja a Nova York
Divendres, a les 22.30

"La gran pel·lícula" estrena "Dia de pluja a Nova York" de Woody Allen

Demà divendres, a les 22.30, "La gran pel·lícula" estrena a TV3, "Dia de pluja a Nova York", una comèdia romàntica signada per Woody Allen. Protagonitzada per dos dels grans actors de la nova generació de Hollywood: Timothée Chalamet i Elle Fanning, tots dos passaran un plujós cap de setmana ple de sorpreses.

A "Dia de pluja a Nova York", Allen compta amb algunes de les estrelles joves del moment –com són Timothée Chalamet, Elle Fanning, Selena Gomez- acompanyats per actors de caràcter com Jude Law, Rebecca Hall o Diego Luna per oferir una nova pel·lícula amb la seva habitual barreja de comèdia romàntica amb un toc drama i, de nou, ambientada a Nova York. Chalamet, en el paper de Gatsby Welles i Fanning, com a Ashleigh Enright, són la parella d'universitaris protagonistes que passarà un plujós cap de setmana a Nova York ple de trobades, desacords i equívocs i on tots dos coneixeran personatges carismàtics que sacsejaran la seva relació...

"Dia de pluja a Nova York" és l'homenatge amb el toc personal Woody Allen de les antigues pel·lícules romàntiques de Hollywood . "Sempre m'han encantat aquestes pel·lícules. Em semblen meravelloses. Aquesta és una història d'amor, i m'estimulava la idea d'emmarcar-la en una estampa romàntica de Nova York sota la pluja", explicava el director.

Un projecte més optimista al que acostuma oferir Allen als seus seguidors. "Crec que és positiva", explicava ell mateix. "Gatsby es troba a ell mateix durant aquest cap de setmana. Aconsegueix una relació millor amb la seva mare, i arriba a una conclusió sobre la dona de la seva vida".

DIA DE PLUJA A NOVA YORK ( A rainy day in New York)

Direcció I guió: Woody Allen
Producció: Gravier Productions, Perdido Productions
País: Estats Units
Any: 2018
Durada: 88 minuts
Fotografia: Vittorio Storaro
Intèrprets: Timothée Chalamet, Elle Fanning, Selena Gomez, Jude Law, Diego Luna, Liev Schreiber, Annaleigh Ashford, Rebecca Hall, Cherry Jones, Will Rogers, Taylor Black, Kathryn Leigh Scott, Kelly Rohrbach, Edward James Hyland, Natasha Romanova, Suki Waterhouse, Griffin Newman, Claudette Lalí, Jacob Berger, Elijah Boothe, Dylan Prince, Olivia Boreham-Wing, Liz Celeste, Catherine LeFrere, Tyler Weaks, Chris Banks, Gurdeep Singh, Suzanne Smith, Geoff Schuppert, Deniz Demirer, George Aloi, Cole Matson, Marko Caka, Shannone Holt

En Gatsby Welles I l'Ashleigh són una jove parella enamorada d'universitaris que han decidit passar un cap de setmana a la ciutat de Nova York. Ella entrevista al reconegut director de cinema Roman Pollard, coneixent al seductor actor Francisco Vega. Per la seva banda, en Gatsby també coneixerà una jove, la Chan, qui l'ajudarà a posar en ordre els seus sentiments. El plujós cap de setmana estarà ple de sorpreses.

tv3.cat/ficcioicinema

Anar al contingut