Dissabte, 22 de febrer, a les 22.00

"La gran mort" i "La gran doble vida", dos capítols més d'"El crac", al 33

Dissabte, 22 de febrer, a les 22.00, el 33 emet dos capítols més de la primera temporada d'"El crac", una comèdia creada i dirigida conjuntament amb Hèctor Claramunt i en què es barreja realitat i ficció. Una sèrie en què Joel Joan es fica a la pell de Joel Joan, un actor amb una mala fama d'allò més merescuda.

Capítol 9.- "La gran mort"

Algú intenta atemptar contra el Joel, però la Carla es pensa que les amenaces de mort van dirigides a ella. Per guanyar punts, el Joel es converteix en el seu guardaespatlles. Mentre en Joel vetlla el somni de la Carla, un vell enemic seu prepara la venjança. El Joel és víctima d'un atemptat i un àngel li mostra com hauria estat la vida dels seus coneguts si ell no hagués existit.

Capítol 10.- "La gran doble vida"

Impressionada per l'actuació heroica del Joel durant l'atemptat i convençuda que li ha salvat la vida, la Carla cau rendida als seus peus. I la Sandra, commoguda pel missatge que el Joel li va enviar, li dona una altra oportunitat per refer la relació. El Joel juga a dues bandes sense acabar-se de decidir, mentre un ciutadà anònim és el sofert receptor de tots els seus dubtes.

La sèrie

"El crac" és una comèdia que mescla realitat i ficció, en què l'actor de "Plats bruts" i "Porca misèria" s'exposa en una metarealitat en què s'interpreta ell mateix d'una manera autoparòdica i gamberra.

"El crac" també és ficció dins de la ficció. El punt de partida d'"El crac" és quan la gran producció catalana de l'any, "Moragues, el gran general", es queda sobtadament sense protagonista. El Joel farà mans i mànigues, i passarà per sobre de qui faci falta, per aconseguir el paper d'aquesta producció que dirigeix en Nico (Miki Esparbé), que l'odia a mort. Per accedir al paper, el Joel haurà de pagar un preu bastant alt. La sèrie bàsicament és tot el que el Joel és capaç de fer, les estratègies increïbles que posarà en joc per aconseguir els seus objectius més infantils i narcisistes, com ara obtenir l'èxit i la fama sigui com sigui.

tv3.cat/el-crac/

facebook.com/elcractv3

twitter.com/ElcracTV3

 

Anar al contingut