Jordi Sunyer
Jordi Sunyer
Dilluns, a les 19.00

La gala d'entrega dels premis The Best de la FIFA, a Esport3

Dilluns, a les 19.00, Esport3 emetrà la gala de la sisena edició dels premis The Best, instituïts per la FIFA i que es decideixen a partir dels vots dels seleccionadors nacionals de tot el món i dels capitans d'aquestes seleccions, als quals s'afegeixen els vots dels aficionats a través d'internet. La jugadora del FC Barcelona Alexia Putellas podria afegir un nou reconeixement individual al seu palmarès.

Després de rebre la Pilota d'Or com a millor futbolista del 2021, Alexia Putellas té la possibilitat d'afegir un nou reconeixement individual al seu palmarès si s'emporta també The Best, el premi instituït per la FIFA que es decideix a partir dels vots dels seleccionadors nacionals de tot el món i dels capitans d'aquestes seleccions, als quals s'afegeixen els vots dels aficionats a través d'internet.

Alexia haurà de competir amb la seva companya d'equip Jennifer Hermoso i amb l'australiana Sam Kerr per endur-se el trofeu. Amb tot, no el podrà alçar a la seu de la UEFA a Zuric, escenari de la gala d'entrega dels premis, ja que a causa de la situació sanitària l'acte se celebrarà a porta tancada i tots els guardonats hi participaran de manera telemàtica.

El tècnic balaguerí Lluís Cortés, actual responsable de la selecció femenina d'Ucraïna, també pot repetir guardó com a millor entrenador, després de la consecució del triplet de Lliga, Copa i Champions la temporada passada. Els altres candidats són l'anglesa Emma Hayes, finalista de la Champions precisament davant del Barça, i la neerlandesa Sarina Wiegman, que durant el 2021 va passar de dirigir la selecció del seu país a esdevenir la seleccionadora anglesa.

El tercer guardó català de la nit pot ser per a Pep Guardiola, si el tècnic del Manchester City supera Roberto Mancini i Thomas Tuchel en la votació. Lionel Messi, en concurrència amb Mohamed Salah i Robert Lewandowski, opta al premi a millor jugador.

Els comentaris de la gala aniran a càrrec de Jordi Sunyer.

esport3.cat

Anar al contingut