Dimarts, a les 19.25

La Gala de les Estrelles del Futbol Català, a Esport3

A partir de les 19.25, Esport3 emetrà la vuitena edició de la Gala de les Estrelles del Futbol Català des de l'Antiga Fàbrica Damm. Bernat Soler i Marta Carreras presentaran l'acte, en què es guardonen els millors esportistes i tècnics de la temporada passada

L'Antiga Fàbrica Damm acull la vuitena edició de la Gala de les Estrelles del Futbol català, en què Gerard Piqué i Aitana Bonmatí recolliran els guardons a millors jugadors catalans de la temporada 2018-2019. A més, el Premi del Jurat serà per a Alfons Álvarez Izquierdo, per la seva trajectòria en l'arbitratge. També es premia el RCD Espanyol com a reconeixement per tornar a les competicions europees 12 anys després.

A banda d'aquests premis, Gerard Deulofeu recollirà el guardó al Màxim Golejador Català de la temporada passada. I, en categoria femenina, el premi a Màxima Golejadora Catalana ha estat per a Alèxia Putellas.

La principal novetat d'aquest any és el Premi Esport3, que reconeix el millor gol de la temporada passada, i que han decidit els usuaris d'internet que han votat al web d'esport3; entre els tres finalistes, Joan Oriol (Lleida), Alèxia Putellas (Barça) i Guillem Naranjo (Juvenil A de la Damm).

esport3.cat

Anar al contingut