Imatge de la Pilota d'Or
Dilluns, a les 20.30

La gala de la pilota d'or, en directe, per Esport3

Dilluns, a les 20.30, Esport3 emetrà en directe la gala d'entrega de la Pilota d'Or, guardó amb què la revista France Football distingeix el millor jugador de l'any

El jugador del FC Barcelona, Leo Messi, té l'oportunitat dilluns de guanyar la seva sisena Pilota d'Or, guardó amb què la revista France Football distingeix el millor jugador de l'any. Esport3 no faltarà a la cita i transmetrà en directe la gala, que es farà al Théâtre du Châtelet de París.

El programa arrencarà a les 20.30 i oferirà connexions en directe amb la capital francesa, on hi haurà Jordi Grau d'enviat especial. Pot ser una nit històrica per al barcelonisme en general i per a Leo Messi en particular que, de guanyar, es convertiria en el futbolista que més vegades ha estat distingit amb aquest premi tan valuós. Ara mateix Messi i Cristiano Ronaldo estan empatats a cinc pilotes d'or cada un. El portuguès figura entre els principals candidats a endur-se-la, però és l'holandès del Liverpool Virgil van Dijk qui apareix com la gran amenaça del jugador argentí. Van Dijk va ser peça clau perquè el conjunt anglès guanyés l'última Lliga de Campions.

A banda de la transmissió, Jordi Grau connectarà en directe amb els diferents espais informatius de TV3, Esport3 i el canal 3/24 per oferir 'última hora de la jornada. 

esport3.cat

Anar al contingut