Divendres, a les 23.20

La gala de clausura del Zoom Festival, que va premiar el format del programa "Cover", demà al 33

Demà, divendres, a les 23.20, el 33 emetrà la gala de clausura de la 19a edició del Zoom Festival Internacional de Continguts Audiovisuals de Catalunya, que es va celebrar dissabte al Teatre l'Ateneu d'Igualada. Durant l'acte, es va entregar el Premi DO Catalunya al Millor Format de TV Català al concurs musical "Cover", una producció de TV3 amb la col·laboració de Mamba Mèdia.

El lliurament de premis va tancar el dinovè Zoom Festival, durant un acte presentat per la periodista Cristina Collado al Teatre l'Ateneu d'Igualada. La gala de clausura va arribar després d'una setmana d'estrenes, projeccions i actes d'un certamen que es va inaugurar dimarts amb la presentació de la pel·lícula "El metralla", una coproducció de TV3 i La Drecera Produccions, dirigida per Jordi Roigé. Durant l'acte inaugural es va lliurar un dels Premis d'Honor Zoom 2021 a l'actor Joan Pera, coprotagonista d'aquest llargmetratge. A l'acte de cloenda, es van entregar les distincions honorífiques al periodista Xavier Sardà i a la productora Kosmos Studios, fundada per Gerard Piqué.

El Premi DO Catalunya al Millor Format de TV Català per al programa "Cover", presentat per cantant Miki Núñez, va ser recollit pel cap d'Entreteniment i Actualitat de TV3, Cristian Trepat, juntament amb el director del programa, Uri Garcia, i la productora executiva de Mamba Mèdia, Eugènia Giné, de mans de Mercè Sangüesa, en representació de la DO Catalunya. La Denominació d'Origen Catalunya, col·laboradora habitual del certamen, és la patrocinadora d'aquesta categoria, que es decideix per votació popular i que ha premiat una producció audiovisual dissenyada en exclusiva per a l'entorn digital, en l'aposta de Televisió de Catalunya per arribar a noves audiències amb nous formats i noves maneres de distribuir els continguts.

El Zoom és el festival internacional que dona visibilitat als continguts audiovisuals de qualitat, en diversos formats i creats per a tot tipus de plataformes, des de la televisió fins als espais digitals. Nascut l'any 2003 a Igualada, amb l'objectiu de donar visibilitat i reconeixement a la ficció televisiva, es va convertir en el primer certamen de l'estat espanyol que va apostar pel cinema creat per a la petita pantalla. El 2019 es va reinventar i va ampliar la participació a la Secció Oficial a d'altres formats i continguts més enllà de la ficció. Aquest any, ha obert les portes a noves plataformes, formats, públics i tecnologies, per esdevenir un festival de referència a escala nacional i internacional en continguts audiovisuals de nova generació.

 

tv3.cat/33

Anar al contingut