La Fundació La Marató de TV3 recull el Premi Talent al millor projecte solidari

La Welcome Talent Society lliura els Premis Talent a nous creadors catalans i reconeix amb Premis d'Honor el millor projecte solidari i el millor mecenes.

El premi destaca el compromís consolidat de La Marató per potenciar la recerca biomèdica d'excel·lència i la sensibilització social sobre les malalties que centren cada edició del programa.

El jurat dels Premis Talent ha decidit guardonar el projecte La Marató de TV3 amb el Premi d'Honor pel seu compromís consolidat durant els darrers 26 anys en l'avenç de la recerca biomèdica d'excel·lència i la sensibilització social sobre les malalties que centren cada edició del programa La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, per a la millora de l'esperança i la qualitat de vida de les persones.

En la seva trajectòria, el projecte La Marató ha aconseguit recaptar prop de 173 milions d'euros, que han permès finançar prop de 800 projectes de recerca biomèdica, amb la implicació de 7.300 investigadors, fet que la situen entre les fonts més importants de finançament de la recerca del país i el programa audiovisual al nivell dels teletons internacionals de més prestigi. La Marató s'ha convertit en un esdeveniment participatiu de primera magnitud, que cada any compta amb la implicació de milers de persones, entitats, institucions i empreses.

La Nit del Talent, presentada pel cantant islandès i presentador del programa de TV3 "Katalonski", Halldor Mar, i el periodista i escriptor Albert Torras, serà un espai de trobada de creadors, patrocinadors, mecenes, món acadèmic, autoritats i professionals que estimuli les idees creatives i posi en valor la capacitat d'iniciativa i l'emprenedoria dels catalans.

En aquesta quarta edició, a més dels dos premis d'honor al millor projecte solidari i al millor mecenes, s'atorguen premis per a set categories: Disseny industrial 3D-objecte singular, Disseny gràfic 2D-souvenir i d'Innovació d'Alimentació Saludable-Origen (oberts a la lliure concurrència de persones) i els premis Comerç, Medi Ambient, Mobilitat i Turisme (adjudicats pels respectius jurats d'entre una llista de candidats proposats per experts de cadascun dels sectors). També rebran premi diverses personalitats en reconeixement a la seva trajectòria professional en cadascuna d'aquestes set categories.

Tots els premiats rebran, a més, una escultura dissenyada per l'artista Helena Agustí Maragall, que evoca l'empremta modernista de Barcelona.

La Welcome Talent Society de Barcelona és una iniciativa ciutadana que vol buscar, difondre i reunir el millor talent català contemporani i promocionar entitats i institucions que treballen per a la millora de la salut des de Catalunya.

El premi al millor projecte solidari el recull el director de la Fundació La Marató de TV3, Lluís Bernabé, avui, dimecres, 4 de juliol, a les vuit del vespre, en el decurs d'una gala als jardins de Sant Pau Recinte Modernista.

tv3.cat/marato

 

Anar al contingut