Marcador final de La Marató 2022

La Fundació La Marató de TV3, Premi Nacional de Comunicació Científica 2022

Aquest matí, s'han donat a conèixer els Premis Nacionals de Recerca 2022 que atorga la Generalitat de Catalunya i la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació.

La Fundació La Marató de TV3 ha estat distingida amb el Premi Nacional de Comunicació Científica pel programa televisiu La Marató de TV3.

Aquest matí, a la Sala d'actes del Departament de Recerca i Universitats, ha tingut lloc la roda de premsa de presentació dels Premis Nacionals de Recerca 2022 on s'han donat a conèixer els guardonats i guardonades dels Premis Nacionals de Recerca 2022.

El programa La Marató, que estava dedicat a la salut cardiovascular i que TV3 va emetre el 18 de desembre, ha rebut el Premi Nacional de Comunicació Científica.

Aquest espai televisiu, que ofereix més de 15 hores de televisió en directe a TV3, ha celebrat ja la 31a edició. Amb un format similar al dels darrers anys, va obtenir un gran èxit i molta presència arreu del territori.

A la presentació, hi han intervingut el conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal, i Jordi Mas, director general de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, i secretari del jurat dels premis.

També hi ha assistit el director executiu de la Fundació La Marató de TV3, Lluís Bernabé, la consellera del Consell de Govern de la CCMA i patrona de la Fundació La Marató de TV3, Carme Figueras, i la cap de Comunicació de la Fundació de TV3, Begonya Garcia.

L'acte de lliurament dels premis tindrà lloc al juny.

Anar al contingut