"La finestra indiscreta" celebra els 35 anys en antena amb un breu repàs de la seva història i la projecció de la pel·lícula del mateix nom a la Filmoteca de Catalunya

"La finestra indiscreta" va fer balanç ahir de la seva trajectòria, una de les més longeves de Catalunya Ràdio, durant un acte a la Filmoteca de Catalunya. Més tard, Àlex Gorina, únic realitzador de l'emissora que acredita 35 anys ininterromputs amb el mateix programa, i Esteve Riambau, director de la Filmoteca, van introduir la projecció de la pel·lícula "Rear window" ("La finestra indiscreta"), clàssic del 1954 que, des del 1987, dona nom a l'espai de cinema de Catalunya Ràdio.

Àlex Gorina i Esteve Riambau van repassar els 35 anys de "La finestra indiscreta" davant d'amics, antics companys del programa, oients i aficionats al cinema. L'espai, que actualment fan possible Àlex i Alfons Gorina, Oriol Fidalgo i Sílvia Andrés, ha estat testimoni de primera mà de l'evolució del cinema durant tres dècades i mitja, tant al país com a la resta del món. Sempre, a l'antena de Catalunya Ràdio. 

Tot seguit, les persones presents a la Filmoteca de Catalunya van poder gaudir de la projecció de la pel·lícula "La finestra indiscreta", dirigida per Alfred Hitchcock i protagonitzada per James Stewart, Grace Kelly, Thelma Ritter, Wendell Corey, Raymond Burr, Judith Evelyn i Georgine Darcy. 

 

Anar al contingut