La final de la Lliga de Campions femenina, entre el Barça i el Chelsea, a TV3 i Catalunya Ràdio

Diumenge, a les 21.00, des del Gamla Ullevi de Göteborg, TV3 i Catalunya Ràdio emetran en directe el partit de la final de la Champions League femenina entre el Barça i el Chelsea. A més, durant tot el cap de setmana, en faran un ampli seguiment amb programes especials i dins de la programació esportiva

El Barça jugarà diumenge a les 21.00 la seva segona final de la Lliga de Campions, contra el Chelsea, a l'estadi Gamla Ullevi de Göteborg. Les de Lluís Cortès van jugar la seva primera final l'any 2019 contra l'Olympique de Lió i la van perdre. Però ara arriben en un gran moment per guanyar-la. D'altra banda, el Chelsea la juga per primera vegada, però han fet una temporada molt potent a la competició europea.

TV3 i Esport3

Demà, a les 16.15, Esport3 emetrà un programa especial amb el seguiment de l'últim entrenament de les blaugrana i la roda de premsa de Lluís Cortès, Vicky Losada i Sandra Paños.

Diumenge, la programació especial començarà a les 13.50 amb "La conquesta de Göteborg", amb tota la prèvia i connexions amb els punts més importants des de Göteborg, com els hotels de concentració.

A les 18.00 serà el torn d'"El compte enrere", amb l'arribada dels equips a l'estadi i l'anàlisi prèvia al partit.

Marta Carreras serà al capdavant d'aquests especials, acompanyada de Laura Brugués, Josep Coch i Àlex Castells.

A les 20.50, TV3 connectarà amb Göteborg, on, a les 21.00, començarà el partit, que es podrà seguir en directe amb els comentaris d'Àlex Castells, l'anàlisi tècnica de Mireia Vera i Laura Brugués a peu de gespa.

A més, tot el cap de setmana els esports dels telenotícies els farà Artur Peguera des de la ciutat sueca, i diumenge el "TN vespre" començarà excepcionalment a les 20.00.

Catalunya Ràdio

Dissabte, el "Tot gira" seguirà la roda de premsa de Lluís Cortés i conversaran amb el mànager del Barça femení, Markel Zubizarreta, a més de l'exportera del Barça Pamela Tajonar. També connectaran amb Pere Escobar, enviat especial a Göteborg per cobrir la final.

Diumenge la informació serà constant durant tota la jornada a Catalunya Ràdio i Catalunya Informació. El "Tot gira" connectarà amb Göteborg per saber-ne l'última hora i, a les 21.00, a "La TdT", amb Ricard Torquemada al capdavant, faran la transmissió del partit.

tv3.cat

esport3.cat

catradio.cat

Anar al contingut