Dissabte a Esport3 a les 23.30 i, en directe, a les 21.25, a Esport3.cat. Diumenge, a les 23.15, a Esport3 i, en directe, a les 20.55, a Esport3.cat

La final de la fórmula elèctrica, a Esport3

Dissabte, a les 23.30, i diumenge, a les 23.15, Esport3 oferirà la final del Campionat Internacional de la Fórmula E, la fórmula "elèctrica" en el món dels cotxes de competició.Vergne i Bird decidiran el títol a Brooklyn.

El barri de Brooklyn a Nova York serà l'escenari d'aquesta darrera cita d'una competició que celebra totes les curses en circuits urbans de ciutats com Roma, Berlín, París o Zuric, entre d'altres.

El circuit urbà té una llargada de 2.373 metres amb 14 revolts. En aquest traçat els dos únics pilots que poden accedir al títol de la quarta edició del campionat elèctric hauran de lluitar en dues curses per decidir qui és el nou campió. El francès Jean-Eric Vergne ocupa la primera posició en la classificació amb 23 punts d'avantatge sobre l'anglès Sam Bird, l'únic pilot amb opcions de superar Vergne, tenint en compte les puntuacions en aquest campionat.

En l'apartat d'equips, Techeetah, el del líder del campionat amb Vergne, ocupa el primer lloc. S'ha de destacar també la quarta posició de l'equip català Mahindra, que pot optar encara al segon lloc. Amb Nick Heidfeld i Felix Rosenqvist com a pilots,  Mahindra té la seva seu a Montmeló.

La cursa de dissabte es podrà veure per Esport3 a les 23.30 i, en directe, a les 21.25, a Esport3.cat. La de diumenge, a les 23.15, a Esport3 i, en directe, a les 20.55, a Esport3.cat. Amb els comentaris de Francesc Roses i Albert Costa.

esport3.cat

Anar al contingut