DIUMENGE, A LES 13.30

La final de la Copa d'Espanya de futbol americà, a Esport 3

Diumenge, a les 13.30, els Dracs de Badalona buscaran el seu sisè títol de Copa davant dels Black Demons de Las Rozas al Camp Atlètic Masnou.

Els Dracs de Badalona i els Black Demons de Las Rozas disputaran per tercer cop consecutiu aquesta final. En les dues anteriors van acabar amb victòria dels catalans, per 24 a 0, el 2018, i per 26 a 7, el 2017. Per arribar a aquesta final, els de Badalona van eliminar els Pioners de l'Hospitalet de Llobregat en les semifinals (34-7) i els Alcobendas Cavaliers a quarts (23-0).

Els Black Demons, per la seva part, han hagut d'eliminar els Camioneros de Coslada a semifinals (31-13) i els Murcia Cobras a quarts (20-0).

Els favorits per aconseguir el títol són els badalonins, que tan sols han perdut un partit dels últims 50 en les competicions organitzades per la Federació Espanyola, i que ocupen la quinzena plaça en el rànquing europeu.

Els comentaris del partit aniran a càrrec de Jordi Fargas i, l'anàlisi tècnica, de Christian Llitjós, exjugador i àrbitre de futbol americà.

esport3.cat

 

Anar al contingut