Diumenge

La final de la Copa de la Reina de futbol, a TV3 i Catalunya Ràdio

TV3 i Catalunya Ràdio oferiran diumenge la final de la Copa de la Reina, l'última opció de títol per a l'equip femení del Barça de futbol. Després de conquerir la Lliga i la Supercopa, les blaugranes podrien arrodonir un triplet de títols. S'enfronten amb l'Sporting de Huelva, a partir de les 11.30

La Copa de la Reina és l'última opció de títol per al Barça femení en aquesta temporada 21-22. Es va escapar la  Champions, però les blaugranes encara poden arrodonir el curs amb un triplet. Ja tenen la Lliga i la Supercopa d'Espanya al sarró. Diumenge, s'enfrontaran a l'Sporting de Huelva amb l'objectiu de revalidar el trofeu de campiones de Copa. 

Sobre el paper, no hi ha dubte de la superioritat del Barça. L'Sporting, campió de Copa l'any 2015, va sorprendre el Granadilla en semifinals i es va plantar en la final contra tot pronòstic. El Barça, en canvi, hi accedeix després de desempallegar-se del Reial Madrid. La Copa permetria al Barça, a més, tancar la temporada amb bon gust de boca. 

TV3 

La programació d'aquesta final de la Copa de la Reina arrencarà a TV3 a partir de les 11.15, amb un programa especial conduït per Marta Carreras i continuarà amb la transmissió del matx amb els comentaris d'Àlex Castells, l'anàlisi de Mireia Vera i els apunts a peu de gespa de Laura Brugués. 

Catalunya Ràdio 

La transmissió de la final de la Copa de la Reina es farà a Catalunya Ràdio dins d'un especial del "Tot gira" que començarà a les 11.25 i s'allargarà fins a les 14.00  
 

Els comentaris de l'enfrontament seran de Pere Escobar, les dades de Maria Guixà i l'anàlisi de Marta Cubí, tot dirigit per David Clupés. 

 

Anar al contingut