La fase final de la Copa del Rei i de la Reina d'hoquei patins, a Esport3

Des de divendres fins diumenge es podrà seguir per Esport3 la fase final de la Copa del Rei i la de la Reina d'hoquei patins, des del Palau Olímpic de Reus

El Palau Olímpic de Reus acull aquesta setmana la fase final de la Copa del Rei de la Reina d'hoquei patins. Serà la primera vegada que totes dues competicions es diputen simultàniament en una mateixa seu.

Dijous i divendres es jugaran els quarts de final. En la jornada de divendres, el quadre femení obrirà la tarda a les 15.15 amb el duel entre el Generali Palau de Plegamans i el CP Vila-sana, i a les 17.15, el segon partit de quarts de final entre el Gijón i el CHP Bigues i Riells.

Pel que fa al quadre masculí, el primer duel enfrontarà el CP Voltregà Stern-Motor i el Recam Làser Caldes a les 19.15. A les 21.15 arribarà un dels plats forts de la Copa, el duel entre el Barça Lassa i el CE Noia Freixenet, que només es podrà veure pel web  esport3.cat.

Dissabte serà el torn de les semifinals. A les 11.00 i a les 13.00 es disputaran les femenines, mentre que les masculines es jugaran a les 18.00 i a les 20.00. Diumenge, finalment, serà el dia de les finals. A les 15.00, torn per a la femenina, i a les 17.00, per a la masculina.

La narració dels partits de la Copa de la Reina serà d'Imma Pedemonte i els comentaris, del seleccionador català femení, Josep Maria Barberà. Pel que fa a la Copa del Rei, la transmissió serà de Joan Ferran i l'anàlisi, del seleccionador català masculí, Jordi Camps.

esport3.cat

Anar al contingut